Duszona cukinia i pory

Duszona cukinia i pory
Duszona cukinia i pory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, ząbki czosnku, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszone Pory, Duszone Pory, oraz Duszone Pory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodaj por; smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj cukinię, sól i czosnek. Przykryć; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż większość cieczy odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn