Duszona cielęcina z grzybami

Duszona cielęcina z grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj duszonej cielęciny z grzybami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 325 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów, olej canolan, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina, grzyby i czerwone wino, Kurczak duszony z grzybami i tymiankiem, oraz Duszona wołowina z czerwoną cebulą i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej rzepakowy. Golonki cielęce przyprawiamy solą i pieprzem i brązujemy w oleju na umiarkowanym ogniu, około 7 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Cielęcinę przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Dodaj cebulę, marchew i seler do zapiekanki i gotować, mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
5
Do zapiekanki włożyć golonki cielęce i dodać bukiet garni. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż grzyby są suche i dopiero zaczynają brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Golonki cielęce przełożyć na talerz; gdy ostygnie, wyrzucić kości i chrząstkę. Odcedź płyn do gotowania, mocno naciskając na ciała stałe. Ponownie płyn do zapiekanki i gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, około 20 minut. Cielęcinę dodajemy do sosu, dodajemy grzyby i gotujemy na małym ogniu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn