Duszona cebulka dymka, koper włoski i boćwina szwajcarska

Duszona cebulka dymka, koper włoski i boćwina szwajcarska
Przepis na duszoną cebulę dymkę, koper włoski i boćwinę szwajcarską można przygotować w około 25 minut . Ta przystawka ma 202 kalorie , 3 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoovo-wegetariański przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,36 USD za porcję . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Wielkanoc . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boćwiny szwajcarkiej, bulw kopru włoskiego, cebuli dymki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 81% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Quiche z boćwiną i grzybami , Zapiekanka z boćwiną i grzybami oraz Pikantne curry z fasoli czarnookiej z boćwiną i pieczonym bakłażanem .

Instrukcje

1
Posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek. Wrzuć rozgnieciony czosnek i rozgniecioną czerwoną paprykę i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Gdy czosnek stanie się złocistobrązowy i bardzo aromatyczny, wyjmij go z patelni i wyrzuć. Spełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2
Dodaj cebulę, koper włoski i łodygi boćwiny, wymieszaj, aby pokryć je olejem i dopraw solą do smaku. Wymieszaj z białym winem, skórką i sokiem z cytryny. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż warzywa zmiękną i zwiędną, ale zachowają pewną strukturę, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż większość płynu odparuje, kolejne 3 do 4 minut. Wrzuć liście boćwiny, wymieszaj, aby połączyć i dopraw solą do smaku. Gdy liście zwiędną, ale nadal będą miały żywy zielony kolor, spróbuj doprawić. W razie potrzeby dopraw ponownie (prawdopodobnie tak będzie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Przełożyć do miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
To wiosenne warzywa!
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn