Duszona cebulka dymka, koper włoski i boćwina szwajcarska

Duszona cebulka dymka, koper włoski i boćwina szwajcarska
Przepis na duszoną cebulę dymkę, koper włoski i boćwinę szwajcarską można przygotować w około 25 minut . Ta przystawka ma 202 kalorie , 3 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoovo-wegetariański przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,36 USD za porcję . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Wielkanoc . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boćwiny szwajcarkiej, bulw kopru włoskiego, cebuli dymki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 81% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Quiche z boćwiną i grzybami , Zapiekanka z boćwiną i grzybami oraz Pikantne curry z fasoli czarnookiej z boćwiną i pieczonym bakłażanem .

Instrukcje

1
Posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek. Wrzuć rozgnieciony czosnek i rozgniecioną czerwoną paprykę i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Gdy czosnek stanie się złocistobrązowy i bardzo aromatyczny, wyjmij go z patelni i wyrzuć. Spełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę, koper włoski i łodygi boćwiny, wymieszaj, aby pokryć je olejem i dopraw solą do smaku. Wymieszaj z białym winem, skórką i sokiem z cytryny. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż warzywa zmiękną i zwiędną, ale zachowają pewną strukturę, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż większość płynu odparuje, kolejne 3 do 4 minut. Wrzuć liście boćwiny, wymieszaj, aby połączyć i dopraw solą do smaku. Gdy liście zwiędną, ale nadal będą miały żywy zielony kolor, spróbuj doprawić. W razie potrzeby dopraw ponownie (prawdopodobnie tak będzie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Goya SazonGoya Sazon
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Przełożyć do miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
To wiosenne warzywa!
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn