Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego

Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego
Duszona łopatka wieprzowa z Puree z kopru ziemniaczanego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 390 kalorii, 55g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, łopatkę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z koprem włoskim i jabłkiem, Baranek Duszony Z Ziemniakami I Koprem Włoskim, oraz Duszone Ramię jagnięce z tymiankiem, marchewką i koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekaj tyle zarezerwowanego kopru włoskiego frondsto zmierzyć 1 szklankę; odstawić pozostające do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Umieść pokrojone liście wblendzie.
3
Dodaj oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, orangepeel, nasiona kopru włoskiego i pokruszoną czerwoną paprykę;zmiksuj na pastę, skrobając boki jaroccasionally.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Posypać pieczoną wieprzowinę ze wszystkich stron 1 łyżką soli i 1 1/2 łyżki do herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
SólSól
5
Rozprowadzić pastę z kopru włoskiego na wszystkich stronach wieprzowiny do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieścić wieprzowinę na talerzu; chilluncovered na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż wieprzowinę, tłustą stronę do góry,na dużej patelni. Coverpan z folią. Pieczona wieprzowina 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Addbroth do pan. Ułóż ziemniaki i koper włoski wokół wieprzowiny. Przykryj patelnię ponownie i piecz, aż termometr włożony do najniżej położonej części wieprzowiny zarejestruje się w temperaturze od 88° do200, około 2 i pół godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
9
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść koper włoski do procesora; blend do prawie gładkiepuree.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
10
Przenieś ziemniaki do dużej miski bezpiecznej dla mikrowłókien; zacieraj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Wymieszaj puree z kopru włoskiego i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
Koper WłoskiKoper Włoski
OliwkiOliwki
12
Łyżka soków z patelni do prażenia w rondlu. Łyżka tłuszczu i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Zwiększ temperaturę piekarnika do 191°. Wróć wieprzowinę do piekarnika. Pieczeń, aż top Brązy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Pozwól odpocząć 15 minut.Tymczasem rewarm warzyw pureein mikrofalówka; przecier przenieść do servingbowl. Podgrzać soki z patelni; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
15
Pokroić wieprzowinę i ułożyć na półmisku.Łyżka trochę soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Udekoruj talerz liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
17
Podawać wieprzowinę z puree, przechodząc soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Z wieprzowiną, wlać aSangiovese. Spróbuj gładkiej, średniej masy
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
Tenuta di Sesta 2007 Rosso diMontalcino (Włochy, 17 dolarów). Owocowe i mineralne smaki wina mogą wytrzymać mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
MięsoMięso
WinoWino
1
Ten przepis wymaga kopru włoskiego, zielonych liściastych szczytów kopru włoskiego. Poszukaj kopru włoskiego z liśćmi nadal przywiązanymi do niektórych rynków rolnych lub poproś kierownika produkcji w supermarkecie, aby odłożył dla ciebie trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn