Durbin Hotel Sugar Cream Pie
Durbin Hotel Sugar Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. Mieszanka skorupy ciasta, skrobia kukurydziana, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 47 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Greenbrier Hotel Buttermilk Ice Cream, Hershey ' s Hotel Chocolate Cream Pie, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W górnej części podwójnego kotła, połączyć masło, cukier, 1/2 szklanki pełnego mleka, i ubijania śmietany.
Podgrzewać, aż masło stopi się i mieszaninę gotuje się na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki zimnego pełnego mleka i skrobi kukurydzianej.
Ubijać, aż będzie gładka, a następnie powoli wlać do gorącej mieszanki śmietany, stale ubijając. Gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około 5 minut, stale mieszając.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta i posypać mieloną gałką muszkatołową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.