Duck Confit Sliders, banh-mi Style to bezmleczne danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,75 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 54g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mielony cynamon, wytopiony tłuszcz z kaczki z kaczki, świeżo zebrane liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z białego wina, możesz śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Duck Confit Sliders, Czym Jest Duck Confit, oraz Kaczka Confit.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Obie strony kaczki doprawić solą, cukrem, kolendrą, papryką i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Uncje Płynu świeżej Wody
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cała Kaczka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać pieprz i przyprawioną kaczkę do wytopionego tłuszczu, upewniając się, że kaczka jest zanurzona. Przykryj patelnię folią i umieść i gotuj przez około 4 do 6 godzin, aż do miękkości wideł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Umieść średni garnek na średnim ogniu i dodaj cukier, szalotkę, czosnek, jalapeno, liść laurowy, sól, nasiona kolendry, pieprz, ocet z białego wina i wodę. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
Całe Nasiona Kolendry
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodajemy marchewki i odstawiamy na wolnym ogniu. Pozostawić na wolnym ogniu, aż marchewki będą al dente, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
6
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
7
Żółtka, czosnek i sok z limonki ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubić w 1/3 do 1/2 szklanki płynnego tłuszczu z kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodać skórkę z limonki i doprawić gorącym sosem i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Wyjmij kaczkę z piekarnika. Ostrożnie usuń z tłuszczu i umieść stronę skóry w dół na żeliwnej patelni na dużym ogniu, aby ostudzić tłuszcz, około 2 minut. Odcedź tłuszcz i użyj go jeszcze kilka razy, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wyjąć kaczkę z patelni i rozdrobnić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Pokrój rolki suwaka na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Część marynowanych marchewek umieścić na spodzie bułki. Marchewki doprawić strzępioną kaczką. Łyżka niektórych liści aioli i kolendry na górze i przykryć pokrywkami suwaka i szpikulcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Słonina Wieprzowa
Aioli
Cała Kaczka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym