Drzewa brokułowe z kremowym dipem z białej fasoli
Drzewa brokułowe z kremowym dipem z białej fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka brokułów, jedwabne tofu, cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kremowa zupa Brokułowo-Biała fasolowa, Kremowa Zupa Brokułowo-Biała Fasolowa, oraz Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki Z Brokułowymi Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły blanszować w garnku z wrzącą osoloną wodą (1 łyżka soli na 6 litrów wody), odsłonięte, 2 minuty, a następnie osuszyć w durszlaku. Natychmiast zanurz durszlak z brokułami w lodowej kąpieli, aby przestać gotować, a następnie ponownie odcedzić.
Rozłóż brokuły na ręczniku kuchennym do wyschnięcia. (Brokuły nadal będą chrupiące.)
Przy włączonym silniku robota kuchennego, upuść czosnek przez rurkę paszową i przetworz, aż drobno posiekasz.
Dodać pozostałe składniki (z wyjątkiem brokułów) i 1/2 łyżeczki soli i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymuś zanurzenie przez sito o drobnych oczkach do miski, odrzucając ciała stałe.
* Brokuły można gotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnie zamkniętym worku. * Dip może być wykonany 2 dni wcześniej i schłodzony, pokryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.