Dry Rub Fo Yo Chicken

Dry Rub Fo Yo Chicken
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czosnek w proszku, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać suche składniki razem w małej misce i wcierać w kurczaka, upewniając się, że rub w zakamarkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Niech pocierać usiąść na kurczaku do 12 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Najpierw umieścić ciemne mięso na grillu, ponieważ ma dłuższy czas gotowania niż białe mięso. Grill, aż wewnętrzna temperatura kurczaka jest 180 stopni F dla wszystkich części z wyjątkiem piersi i jest 165 stopni F dla piersi, gdy mierzone z termometrem natychmiastowego odczytu. Gdy kurczak jest prawie gotowy do grillowania, zalej go dużą ilością sosu barbecue na całym mięsie. Zachowaj resztki sosu do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Połącz wszystkie składniki w rondlu i powoli doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn