Drobne ciasta morelowe

Drobne ciasta morelowe
Przygotowanie Petite Apricot Pastries trwa około 1 godziny i 30 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 74 kalorie, 1 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis na lakto ovo podaje 100 sztuk i kosztuje 16 centów za porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka ciepłego mleka, ciasta morelowego i nadzienia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 8% wyniku, co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy obejmują ciepły kompot wiśniowo-morelowy z drobnym puddingiem chlebowym, ciasta z serkiem morelowo-kremowym oraz ciasta z pomarańczą, białą czekoladą i morelami.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść drożdże w ciepłym mleku. W dużej misce wymieszaj 3 szklanki mąki, 1 łyżeczkę cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posiekaj masło, aż będzie kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodać mieszaninę drożdży i żółtka; Dobrze wymieszać. Dosyp wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby powstało miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Połącz orzechy włoskie i pozostały cukier; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Rozgrzej piekarnik do 325°. Ciasto podzielić na trzy części. Pomiędzy woskowanym papierem zwiń jedną porcję w placek o wymiarach 15 x 10 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przenieś do natłuszczonej formy o wymiarach 15 x 10 cali. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Posyp 1-1/2 szklanki mieszanki orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
8
Rozwałkuj drugą część ciasta; ułożyć na warstwie orzechowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozłóż nadzienie morelowe w odległości 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Rozwałkuj pozostałą część; nałożyć na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Piec 45-50 minut lub do złotego koloru. Całkowicie ostudzić na metalowej kratce. W dużej misce ubić cukier puder, masło, wanilię i mleko w takiej ilości, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Rozłóż na górze; posypać pozostałą mieszanką orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
13
Pociąć na 1-calowe. kwadraty. Resztki przechowuj w lodówce.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Bollinger Brut Special Cuvee. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn