Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy

Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy
Przepis żurawinowo-pomarańczowy drobiazg może zaspokoić Twój Szkocki głód w około 4 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 28 centów za porcję. Jeśli masz żelatynę o Smaku żurawinowym, cool whip lite bitą polewę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy, Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy, oraz Cranberry Orange Trifle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać do patelni 13x9 cali. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
4
Ubij mieszanki budyń, cynamon i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Wymieszać z chłodnym batem.
6
Wyjąć 1 szklankę kostek żelatynowych; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
7
Połówki każdej z pozostałych kostek żelatyny, kostek ciasta, pomarańczy i budyniu układamy w 3-qt. miska do serwowania. Powtórz warstwy; wierzch z zarezerwowanych kostek żelatynowych. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn