Drobiazg Z Piernika Dyniowego

Drobiazg Z Piernika Dyniowego
Przepis Dynia piernik drobiazg może zaspokoić szkockie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 25 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1053 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka brązowego cukru, mleka, ciasta piernikowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Drobiazg Z Dyni I Piernika, Drobiazg Z Piernika Dyniowego, oraz Drobiazg Z Dyni I Piernika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec pierniki zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając dwóch natłuszczonych 9-calowych. okrągłe patelnie do pieczenia. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W międzyczasie, na budyń, w dużym rondlu, połączyć pudding mix i mleka; mieszać do gładkiej. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Gotować i mieszać 1-2 minuty dłużej lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
4
Połączyć dynię z brązowym cukrem; wymieszać z budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
5
W 4-qt. szklana miska do serwowania, pokruszyć jeden piernik; delikatnie docisnąć. Wierzch z połową masy budyniowej i bitą polewą. Powtórz warstwy. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia3
Magazyn