Wiśniowo-migdałowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ostudzić bitą polewę, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy, Cherry Trifle, oraz Cherry Trifle.
Instrukcje
1
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego bata i kwaśną śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dno pokrywy 2-1 / 2-qt. miseczka z ciasteczkami; wierzch z mieszanką budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać nadzienie z ciasta wiśniowego i ekstrakt; łyżka na masę budyniową. Przykryć pozostałym chłodnym batem.