Drobiazg "Gorąca Czekolada" Na Zimno
Zimna" gorąca czekolada " drobiazg może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Jak walczyć z przeziębieniem-Cold Buster Green Smoothie, oraz Czekoladowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij białka i szczyptę soli, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać 1/4 szklanki cukru; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów formy bezowej. Miska Bezpieczna w mikrofalówce, czekolada nuke w odstępach 30-sekundowych, mieszając po każdym interval, aż do stopienia; pozostaw do ostygnięcia. Delikatnie rozłożyć czekoladę na bezę, aż do połączenia. Podziel mus równomiernie pomiędzy cztery szklanki 5 uncji. Miskę płuczemy, dodajemy śmietanę i pozostałą 1 łyżkę cukru; ubijamy, aż uformują się miękkie kawałki. Top mus z whippedcream, kruszone ciasteczka i pianki.Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do 2