Dressing z octu balsamicznego
Sos z octu balsamicznego trwa około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 0 g białka i 4 g tłuszczu. Ten przepis zawiera 36 porcji i kosztuje 26 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką proszek cebulowy, miód, ziele kopru i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 7% wyniku, co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Truskawki z octem balsamicznym, Czekoladowy ocet balsamiczny i Ocet balsamiczny z jagodami.
Instrukcje
W blenderze połącz połowę pierwszych 10 składników; przykryć i miksować do momentu wymieszania. Podczas miksowania stopniowo, równym strumieniem, dodawaj połowę oleju.
Przenieść do 1-1/2-qt. pojemnik.
Powtórz z pozostałymi składnikami. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.