Dressing z dzikiego ryżu i squasha
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dziki ryż i Squash Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ryż, cebulę, łagodne kiełbaski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Dressing Z Dzikim Ryżem, Dressing Z Dzikim Ryżem, oraz Dressing Z Dzikim Ryżem.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 do 2 kwarty wody do wrzenia. Wypłukać i odsączyć dziki ryż.
Dodaj do wrzącej wody, przykryć, i powrót do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ryż jest tender do gryzienia i zaczyna się dzielić, 35 do 45 protokół.
Tymczasem odciąć i wyrzucić miąższ z kabaczka.
Pokrój squasha w 1/2-calowe kostki (powinieneś mieć około 4 szklanki).
Usunąć osłonki z kiełbas i wyrzucić. Pokruszyć kiełbaski na 5-do 6-quart nonstick patelni; mieszać często na średnim ogniu, aż rumiane, o 5 protokół. Wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 2 łyżki tłuszczu na patelni.
Dodać cebulę, mieszać często aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodaj biały ryż; mieszać, aż zacznie się nieprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodaj bulion, porzeczki, kolendrę, gałkę muszkatołową i cynamon na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj squasha; przykryć i dusić na małym ogniu, delikatnie mieszając raz, aż ryż i squash będą miękkie do ugryzienia, 15 do 20 minut.
Wycisnąć płyn ze szpinaku.
Dodaj szpinak i dziki ryż na patelnię i delikatnie wymieszaj. Przykryć i gotować do gorąca, o 5 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.