Dressing z dzikiego ryżu i squasha

Dressing z dzikiego ryżu i squasha
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dziki ryż i Squash Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ryż, cebulę, łagodne kiełbaski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Dressing Z Dzikim Ryżem, Dressing Z Dzikim Ryżem, oraz Dressing Z Dzikim Ryżem.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 do 2 kwarty wody do wrzenia. Wypłukać i odsączyć dziki ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj do wrzącej wody, przykryć, i powrót do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ryż jest tender do gryzienia i zaczyna się dzielić, 35 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Drenaż.
4
Tymczasem odciąć i wyrzucić miąższ z kabaczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Pokrój squasha w 1/2-calowe kostki (powinieneś mieć około 4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Usunąć osłonki z kiełbas i wyrzucić. Pokruszyć kiełbaski na 5-do 6-quart nonstick patelni; mieszać często na średnim ogniu, aż rumiane, o 5 protokół. Wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 2 łyżki tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę, mieszać często aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj biały ryż; mieszać, aż zacznie się nieprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
9
Dodaj bulion, porzeczki, kolendrę, gałkę muszkatołową i cynamon na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
PorzeczkiPorzeczki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj squasha; przykryć i dusić na małym ogniu, delikatnie mieszając raz, aż ryż i squash będą miękkie do ugryzienia, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Groszek Goya®Groszek Goya®
11
Wycisnąć płyn ze szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
12
Dodaj szpinak i dziki ryż na patelnię i delikatnie wymieszaj. Przykryć i gotować do gorąca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn