Dressing z chleba kukurydzianego z szynką, koprem i marchewką

Dressing z chleba kukurydzianego z szynką, koprem i marchewką
Dressing z chleba kukurydzianego z szynką, koprem i marchewką może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 16. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, cebulę, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing, Chleb kukurydziany z nasionami kopru włoskiego, suszoną żurawiną i złotymi rodzynkami, oraz Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać szynkę i smażyć, aż zbrązowieje, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść szynkę do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj cebulę i 6 kolejnych składników do kapiących w garnku. Przykryć i gotować, aż warzywa zaczną brązowieć, często mieszając, około 15 minut; dodać do szynki. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Podgrzać przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wymieszać cały chleb do mieszanki szynki; dodać 31/4 szklanki bulionu. Farsz doprawić do smaku solą i pieprzem; wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
ChlebChleb
BulionBulion
JajkoJajko
SzynkaSzynka
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Dodać tyle bulionu do pozostałego farszu, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 15x10x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BulionBulion
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na chleb kukurydziany. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn