Dressing z bulguru, moreli i orzechów sosny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj bulgur, morele i sosna orzechowa. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzeszki piniowe, pietruszkę z płaskim liściem, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Bulgur z orzeszkami pinii, oraz Pomidory faszerowane bulgurem i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie gotować orzeszki piniowe, stale mieszając, aż złoty, 2 do 3 minut.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Dodać cebulę na patelnię, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 6 protokół.
Dodać bulgur i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać z wodą, morelami, solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić, przykryte, aż bulgur będzie miękki, o 30 protokół. Wymieszać orzechy, fetę, natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku.
Bulgur może być wykonany, bez orzeszków piniowych, fety i pietruszki, 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Podgrzać w ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przed dodaniem pozostałych składników.* Dostępne na rynkach Bliskiego Wschodu i kalustyans.com.