Dressing Pomarańczowo-Koprowy

Dressing Pomarańczowo-Koprowy
Pomarańczowy-koper włoski Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 127 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sok z cytryny, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z sałatą i koprem włoskim z sosem pomarańczowo-musztardowym, Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i zielonego jabłka z sosem pomarańczowym i Salatą Ricotta, oraz Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy.

Instrukcje

1
W niereaktywnym średnim rondlu tostuj nasiona kopru włoskiego na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelnią, aż będzie pachnąca, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać sok pomarańczowy, pokrojony koper włoski i szafran i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu, aż sok zmniejszy się do 1 szklanki, o 20 protokół. Przecedzić sok do miski, naciskając na ugotowany koper włoski; zachować koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
SzafranSzafran
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Powrót sok do rondla i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. W małej misce wymieszaj marantę z 2 łyżkami wody, a następnie wlej do soku i gotuj tylko do zgęstnienia, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zdjąć z ognia, wymieszać ugotowany koper włoski i odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Przecedzić mieszaninę do średniej miski i ubić oliwę z oliwek, sok z cytryny i musztardę. Doprawić sos solą i białym pieprzem. Wymieszać z bazylią tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zrób z wyprzedzeniem: opatrunek można schłodzić, przykryć, do 3 dni.
1
Podawać z rukolą, mesclun, surowym szpinakiem, kapustą slaw, lub slaw kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
MesclunMesclun
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Uwagi: jedna łyżka stołowa: kalorie 29 kcal, Białko .3 gm, węglowodany 4 gm, Cholesterol 0, tłuszcz całkowity 4 gm, tłuszcz nasycony .2 gm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn