Dressing Ostryg
Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, olej roślinny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień przed wykonaniem farszu, upiec chleb kukurydziany: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i umieść 10-calową patelnię żeliwną w piekarniku. W misce połączyć mąkę kukurydzianą, sól, cukier, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Trzepaczka dobrze połączyć. W dużej misce połącz maślankę, jajka i śmietaną kukurydzę, ubijając, aby dokładnie połączyć.
Dodać suche składniki do mieszanki maślanki i wymieszać, aby połączyć. Jeśli ciasto nie wyleje, dodaj więcej maślanki.
Zawirować olej roślinny w gorącej żeliwnej patelni.
Wlać ciasto na patelni i piec, aż chleb kukurydziany jest złoty brąz i sprężyny z powrotem na dotyku, o 20 protokół.
Ostudzić na patelni, a następnie pokruszyć 6 filiżanek chleba kukurydzianego i rozłożyć na blasze do pieczenia.
Niech chleb kukurydziany wyschnie w temperaturze pokojowej, odsłonięty, około 24 godzin.
Zrób farsz: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej roślinny w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler, sól i pieprz. Gotować, mieszając często, aż cebula i seler są semitranslucent, o 15 protokół.
Usuń patelnię z ognia; dodać pokruszony chleb kukurydziany, krakersy ostryg, tymianek i szałwia i dobrze wymieszać. Następnie dodajemy ostrygi z alkoholem i jajka; mieszamy do połączenia. Wklep mieszaninę w równą warstwę.
Umieść patelnię na środkowym stojaku piekarnika i piec do złotego koloru i chrupiące na brzegach, o 30 do 35 protokół.