Dressing Miodowy

Dressing Miodowy
Opatrunek miodowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Jeśli masz sól, ocet balsamiczny, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Sos Miodowo-Musztardowy, oraz Sos Miodowo-Owocowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, miód, musztardę Dijon, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn