Dressing Imbirowy

Dressing z kremem imbirowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skrobi kukurydzianej, krystalizowanego imbiru, jogurtu beztłuszczowego waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz skrobię kukurydzianą i 2 łyżki soku ananasowo-pomarańczowego w małym rondlu; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj pozostały sok ananasowo-pomarańczowy, imbir, miód i sok z cytryny; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki, często mieszając.
Wyjąć z ognia i przenieść do małej miski. Kryj się i wyluzuj.
Wymieszać z jogurtem tuż przed podaniem.
Podawać ze świeżymi owocami.