Dressing Donna Coleslaw

Dressing Donna Coleslaw
Dressing Donna Coleslaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciężkiej śmietany, majonez, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 14%. Spróbuj Maślanka Dressing Coleslaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić majonez, śmietanę i ocet ryżowy, wymieszać z cukrem i makiem, wymieszać, aż cukier się rozpuści. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
MakowiecMakowiec
MajonezMajonez
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn