Dressing cukrowno-ocet

Dressing cukrowno-ocet
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sos z cukrem i octem może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 5. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, bazylia, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Z Octem Cukrowym, SOS olejowo-Ocetowy, oraz SOS olejowo-Ocetowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie. Po uruchomieniu blendera lub procesora dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu; procesuj do gładkości. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn