Dressed - Up fish Rolls for a Crowd
Dressed-Up fish Rolls for a Crowd is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać piec top cornbread farsz mix, papryka, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Raz, dwa posiłki: bułki z pizzą dla dzieci i Przebrany placek dla Ciebie, Pieczone W Piekarniku Roladki Z Tuńczykiem, oraz Lumpiang Galunggong (Sajgonki Rybne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Następnie wymieszaj 4 składniki, aż dobrze się wymieszają; umyj połowę na rybie.
Łyżka farszu na jednym końcu każdego fileta rybnego; zwinąć.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Top pozostałą mieszaniną opatrunkową.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio