Drei Augen (Niemieckie Ciasteczka Kanapkowe)
Drei Augen (Niemiecki Shortbread Sandwich Cookies) jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz masło, cukier puder, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Drei Augen (Niemieckie Ciasteczka Kanapkowe), Ciasteczka Kanapkowe Shortbread, oraz Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe Ice Cream Sandwich.
Instrukcje
Ciasto: w średniej misce wymieszać krótko mąkę, zmielone orzechy i cynamon trzepaczką do drutu; odstawić. W dużej misce miksera elektrycznego, śmietany masło na średniej prędkości do gładkiej, o 1 minutę. Ubij cukier ze średnią prędkością, aż dobrze się połączysz i lekko puszysty, zeskrobując boki miski. Niższy mikser sped, stopniowo dodawać suche składniki i mieszać tylko do momentu, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Ciasto podzielić na trzy części.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta między 2 arkuszami woskowanego papieru, aby utworzyć okrąg o średnicy 11 cali i grubości 1/8 cala. Pozostawiając kręgi ciasta między arkuszami woskowanego papieru, układać je na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce do firmy, przez co najmniej 2 godziny lub do 3 dni; lub zamrozić, dobrze opakowane, do 1 miesiąca.
Wyreguluj stojak na dolną trzecią piekarnika i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia dwie duże fajne blachy do pieczenia z pergaminem.
Wyjąć po jednym opakowaniu ciasta z lodówki. Odklej górny arkusz woskowanego papieru, wymień go luźno na górze i odwróć całą paczkę. Odkleić i wyrzucić drugi arkusz woskowanego papieru. Używając okrągłego noża o średnicy 1 1/2 cala, Wytnij okręgi w cieście. Za pomocą wąskiego końca 3/8-calowej gładkiej końcówki ciasta (takiej jak Ateco #
jako frez Wytnij trzy małe otwory w każdym okręgu. Miejsce ciasteczka 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia.
Piec przez 13 do 15 minut, lub aż ciasteczka są bladozłoty, nie wydają się surowe lub błyszczące, i czuć się lekko jędrne (lekko dotknąć kilka).
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu do ostygnięcia 5 minut. Podnieś ciasteczka z pergaminu metalową szpatułką do stojaka, aby ostygły.
Powtórz z pozostałymi dwiema porcjami ciasta, wycinając otwory w zaledwie jednej czwartej tego okręgu,aby później ułożyć ciasteczka. Należy pamiętać, że gdy istnieje mieszanka ciasteczek z otworami i bez nich, ciasteczka z otworami piec szybciej.
Wyjmij je z piekarnika metalową szpatułką do stojaka z drutu. Powrót blachy do piekarnika, aż Pozostałe ciasteczka są gotowe.
Dekoracja: za pomocą sita, odkurzyć cukier puder tuż nad wierzchołkami ciastek z dziurkami.
W małym rondlu gotuj galaretkę porzeczkową przez 2 minuty, aby odparować część jej płynu. Ostudzić tylko do ogrzania. Łyżka około 1/4 łyżeczki galaretki na każdym prostym okręgu, upieczona-dolna strona do góry. Wyśrodkuj słodzone koło na galaretowatym dnie i delikatnie naciśnij, aby galaretka wypełniła trzy otwory. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami.
Ułóż niezdekorowane ciasteczka w hermetycznym metalu i przechowuj w temperaturze pokojowej do 10 dni. Przechowuj dekorowane ciasteczka w pojedynczej warstwie w pokrytym folią tekturowym pojemniku, takim jak pudełko na ciasto, w temperaturze pokojowej do 3 dni.