Dreamy Cherry Torte
Dreamy Cherry Torte jest bezglutenowy przepis z 8 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort czekoladowo-wiśniowy z sorbetem wiśniowym, Tort Wiśniowy, oraz Tort Z Serem Wiśniowym podobnych receptur.
Instrukcje
Ząbkowanym nożem pokrój ciasto poziomo na dwie warstwy.
Umieścić dolną warstwę na półmisku do serwowania w zamrażarce; rozprowadzić lodami. Przykryć i zamrozić na co najmniej 3 godziny.
Na lukier, w dużej misce, ubić serek śmietankowy, masło i ekstrakt, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier; ubić do puszystości. Odstawić 1/2 szklanki.
Usuń torte z zamrażarki; zamrozić górę i boki.
Wytnij mały otwór w rogu plastikowej lub cukierniczej torby; włóż końcówkę Gwiazdy # 20. Napełnij torbę zarezerwowanym lukrem; rura wokół dolnej krawędzi Torta. Przykryć i zamrozić na co najmniej 1 godzinę.
Może być zamrożony do 3 miesięcy.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekorować wiśniami.