Drambuie-Crème Anglaise

Drambuie-Crème Anglaise
Drambuie - Crème Anglaise to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, śmietanę, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Crème Anglaise, oraz Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić żółtka i cukier, aż będą bladożółte i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średnim rondlu zagotuj ciężką śmietanę, kwaśną śmietanę i fasolę waniliową ze skrawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Krem CiężkiKrem Ciężki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubić około połowy tej mieszaniny do mieszaniny żółtka, aż dobrze się połączą, a następnie wlać z powrotem do rondla. Na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, gotować, aż mieszanina pokryje tył łyżki. (Bardzo ważne jest, aby stale mieszać. Nie rozgotowywać; zbyt długie gotowanie spowoduje jajecznicę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlej przez sitko o drobnych oczkach do czystej miski i natychmiast Ustaw miskę na większej misce wypełnionej kostkami lodu i zimną wodą do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu, około 30 minut. Wymieszać z likierem. Przechowywać w lodówce, pokryte, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
LikierLikier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
W kroku 3 Creme anglaise można przygotować do 3 dni wcześniej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn