Dr Lee ' s Mocha bezy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc daj Dr Lee Mocha bezy spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 430 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru pudru, kakao, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako napój. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Mocha Bezowa Kora, Kubki Bezowe Mocha, oraz Ciasto Czekoladowe Mocha Bezowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni. Lekko posmaruj prześcieradło. Przesiać cukier puder, kakao, kawę i sól. Umieść suchą mieszankę i migdały w blenderze-zmiel, aż stanie się drobnym proszkiem. Ubij białka i ekstrakt z wanilii, aż będą sztywne. Składamy sproszkowaną mieszankę ze sztywnymi białkami. Wymieszaj bezę z łyżką stołową na blasze ciastek.
Piec od 2 do 3 godzin, wyłączyć piekarnik, pozostawić bezy w piekarniku na 20 minut, następnie podawać.
Adaptacja książki kucharskiej Moosewood autorstwa Mollie Katzen.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."