Drążki Do Skuterów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Scooter Bars. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Scooter Snacks, Bezglutenowe Ciasteczka Z Dyni (Scooter Pie), oraz Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce robota kuchennego, dodać mąki, cukier i sól i pulse do połączenia. Wrzuć zimne masło i pulsuj, aż utworzy się gruba okruchowa konsystencja.
Dodać wanilię i miód. Kontynuuj pulsowanie, aż ciasto po prostu się połączy.
Naciśnij ciasto do 4 przez 14-calowy Żłobiony tart patelni lub 9-calowy talerz ciasto. Przykryć skórkę pergaminem lub folią aluminiową i zważyć ryżem lub ciężarami do ciast.
Piec, aż lekko rumiane, o 15 protokół. Jeśli skorupa jest nadal blady w Kolorze, usunąć pergamin i masy ciasto i piec, aż lekko rumiane, o 5 protokół więcej.
Niech ciasto ostygnie całkowicie.
Roztopić pianki w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć patelnię z ognia, gdy pianki są dokładnie stopione i gładkie.
W mikserze stojącym wyposażonym w końcówkę trzepaczki ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Po uruchomieniu miksera wlać roztopione Pianki i ubijać, aż składniki zostaną całkowicie połączone, gładkie i lekko schłodzone.
Rozprowadzić nadzienie do schłodzonej skorupy. Przechowywać w lodówce, aż napełnianie jest całkowicie ustawiony, o 30 minut.
Rozgrzać śmietanę w małym garnku na średnim ogniu, aż będzie gorąca. W średniej misce, połączyć czekoladę z masłem.
Wlać gorącą śmietanę i wymieszać, aby stopić czekoladę i całkowicie włączyć składniki.
Polewamy polewą nadzienie z prawoślazu i układamy równomiernie tak, aby wypełnienie było całkowicie przykryte. Włożyć do lodówki, aż glazura się ułoży. Pokroić i podać.