Dość Faszerowany Wiosenny Groszek
Dość faszerowany wiosenny groszek zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Ta przystawka ma 24 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką przyprawę cytrynowo-pieprzową, bazylię, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 10%. Podobne przepisy to Ładna Sałatka makaronowa z groszkiem, parmezanem i szynką, Wiosenna sałatka ze szparagów, Ramp, groszku i groszku, z jajkiem w koszulce i winegretem ze skórki cytryny, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, Ramp, groszku i groszku, z jajkiem w koszulce i winegretem ze skórki cytryny.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Pozostaw nadzienie w temperaturze pokojowej na 30 minut. W międzyczasie w dużym rondlu zagotuj 6 szklanek wody.
Dodaj groszek śnieżny; przykryj i gotuj przez 1-2 minuty.
Odcedź i natychmiast umieść groszek w lodowatej wodzie.
Delikatnie podziel groszek; rura około 1 łyżeczki nadzienia do każdego strąka.