Double Mint Brownies
Przepis Double Mint Brownies jest gotowy w około 3 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 125 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, masło, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Double Chocolate Mint Brownies, Podwójne Brownies, oraz Dwupiętrowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i boki 13x9-calowej patelni z folią, pozostawiając folię zwisającą po 2 przeciwległych stronach patelni; folię spryskać sprayem do gotowania.
Zrób brownies zgodnie z zaleceniami na pudełku na brownies podobne do krówek, używając wody, oleju i jaj.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 25 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od krawędzi patelni wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
W dużej misce, ubij masło, cukier puder, 1/4 szklanki śmietany do ubijania i ekstrakt z mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, wymieszaj pozostałą 1 łyżkę śmietany do ubijania. Mieszać w Kolorze żywności. Frost brownies. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Pokrój na 8 rzędów po 6 rzędów. Top z ogolonymi cukierkami.