Double Decker Tacos
Piętrowe Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 473 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, wodę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Double Decker Tacos, Piętrowe Tacos, oraz DOUBLE DECKER Veggie Tacos.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu i posypać około 3/4 pakietu przypraw taco nad mięsem. Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, rozbijając ją, gdy gotuje, aż wołowina będzie rumiana i krucha, 10 do 15 minut.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Rozgnieść fasolę z wodą w małym rondelku i posypać resztą przypraw.
Rozgrzać ponownie wysuszoną fasolę na małym ogniu, aż do ugotowania.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Umieść chrupiące skorupki taco na blasze do pieczenia i ogrzej je w nagrzanym piekarniku przez 3 do 5 minut.
Aby zrobić guacamole, obrać, nasiona i rozgnieść awokado w misce z 1 łyżką kwaśnej śmietany, sok z limonki, sól i pieprz do smaku, i odstawić.
Aby zbudować tacos, rozłóż każdą tortillę z mąki z około 2 łyżkami rozgrzanej fasoli. Owiń tortillę delikatnie wokół chrupiącej skorupy tortilli.
Rozłóż około 2 łyżki mielonej wołowiny wzdłuż spodu chrupiącej skorupy i posyp około 2 łyżki rozdrobnionego sera Cheddar na wierzchu mięsa. Top ser z rozdrobnionej sałaty, posypać posiekanym pomidorem i cebulą, i dolać śmietany i guacamole.