Double Chocolate Swirl Pops
Jeśli 65 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Double Chocolate Swirl Pops może być niesamowity bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, oryginalny jogurt waniliowy, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate-Dipped Swirl Pops, Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pops, oraz Tort Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać białą czekoladę i 1 szklankę pół na pół na średnim ogniu, mieszając trzepaczką, aż się stopi i będzie gładka.
Wlać mieszaninę do średniej miski. Ubić w 1 pojemniku jogurt trzepaczką. Przykryć i przechowywać w lodówce.
W tym samym rondlu podgrzać półsłodkie chipsy czekoladowe i 1 szklankę pół na pół na średnim ogniu, mieszając trzepaczką, aż stopią się i będą gładkie. W razie potrzeby wlać mieszaninę przez sitko o drobnej siatce do innej średniej miski. Ubić w 1 pojemniku jogurt trzepaczką. Przykryć i przechowywać w lodówce obu mieszanek jogurtu 1 godzinę.
Naprzemiennie łyżka obu mieszanek jogurtu, 1 łyżka na raz, do 9 (5-uncji) kubków papierowych. Użyj noża lub kija rzemieślniczego, aby delikatnie obracać mieszanki. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producentów.) Zamrażać około 6 godzin lub do zamrożenia.