Double Cherry Sundae
Double Cherry Sundae może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten deser ma 474 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz Bing wiśnie, kirsch, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Podwójne Lody Czekoladowo-Migdałowe Wegańskie, Hot Fudge Brownie i Double Scooped Ice Cream Sundae High Hat Cupcakes...in Stożek, oraz Cherry Cordial Sundae.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-Quart patelni na najniższym ogniu, połączyć czekoladę, cukier, śmietana, kirsch, i wanilia; wymieszać, aż będzie gładka.
Podawać ciepłe lub gorące; sprawia, że 1 filiżanka.
Łyżka lodów do misek; wierzch z wiśniami i polać sosem na owoce.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.