Doskonałe Ciasta Krabowe Z Zieloną Cebulką

Doskonałe ciasta krabowe z zieloną cebulką to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Mieszanka cytryny kliny, majonez, zielona cebula Topy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasta Krabowe Z Zieloną Cebulą I Musztardą, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciastka Krabowe Z Zieloną Cebulką Z Salsą Ananasową.
Instrukcje
Wymieszaj jajko, majonez, zieloną cebulę, starą zatokę i ostry sos w małej misce, aż majonez zostanie całkowicie włączony, a następnie odstaw na bok.
Lekko rozbić mięso krabowe w średniej misce.
Dodać mleko; wrzucić delikatnie do herbu.
Dodać pokruszone solniczki; delikatnie wrzucić do połączenia.
Dodać mieszankę jajeczną; delikatnie wrzucić, jeszcze raz, aby połączyć. Używając miarki 1/3 szklanki, Zbierz porcję kraba, tworząc mieszaninę w bardzo kompaktowe ciasto. Powtórz, aby zrobić 8 ciastek (można przykryć folią i schłodzić do 8 godzin wcześniej).
Około 10 minut przed podaniem, rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim i średnim ogniu. Ostrożnie dodać ciastka krabowe; smażyć obracając raz, aż złoty kolor brązowy, o 3 protokół z boku.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.