Doskonała Sałatka Ze Szpinakiem

Idealna sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, pieprzowy boczek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini quiche ze szpinakiem, bekonem i parmezanem: idealne na Brunch, Grecka Sałatka Szpinakowa W Mini Filiżance Filo Grecka Sałatka Szpinakowa W Mi, oraz Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić jajka w rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Następnie wyłącz ciepło i pozostaw do siedzenia w wodzie na 20 minut.
Odcedzić wodę i dodać lód na wierzchu jaj.
Smażyć boczek na patelni, aż chrupiące / żucia.
Wyjąć na papierowy ręcznik.
Odcedzić tłuszcz do miski i rezerwy. Daj patelnię wytrzeć papierem kuchennym.
Pokroić czerwoną cebulę bardzo cienko, a następnie dodać do patelni. Gotuj powoli, aż cebula będzie karmelizowana i zredukowana.
Wyjąć na talerz i odstawić.
Pokroić grzyby i dodać je do tej samej patelni z odrobiną zarezerwowanego tłuszczu boczku w razie potrzeby. Gotować powoli, aż karmelizowany i brązowy.
Wyjąć na talerz i odstawić. Posiekaj boczek. Jajka obrać i pokroić w plasterki.
Dodaj 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu boczku, ocet, cukier, Dijon i sól do małego rondla lub patelni na średnim ogniu.
Ubij razem i dokładnie podgrzać, aż bąbelki.
Dodaj szpinak do dużej miski. Ułożyć cebulę, pieczarki i boczek na wierzchu.
Wlać gorący sos na górze; wrzucić do połączenia. Ułożyć jajka na wierzchu i podawać.
W porcji: kalorie 270; całkowity tłuszcz 22,5 grama; tłuszcz nasycony 7,5 grama; białko 10 gramów; całkowity węglowodan 7 gramów; cukier: 2 gramy; błonnik 2 gramy; Cholesterol 123 miligramy; sód 526 miligramów