Dorsz świeży z bulionem z małży

Dorsz świeży z bulionem z małży
Świeży dorsz z bulionem z małży może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 459 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 9,23 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka wina, czosnku, halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeży makaron z małż w kremowym sosie z białej bazylii + chrupiąca Prosciutto, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć małże w durszlaku i opłukać je pod zimną wodą, aby usunąć mąkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby pokryć dno ciężkiego garnka 4 - do 5-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać czosnek i gotować, potrząsając patelnię raz lub dwa razy, tylko do momentu czosnek zaczyna nabierać koloru, o 3 protokół. Nie pozwól, żeby zrobiło się za ciemno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Włożyć małże do garnka z czosnkiem, wlać wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek i gotować tylko do otwarcia małże, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju, aby obficie pokryć dno szerokiej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż do falowania. Podczas gdy olej jest podgrzewany, doprawić filety z dorsza obficie solą i pieprzem i zwinąć je w mąkę, aby pokryć je ze wszystkich stron. Odcisnąć nadmiar mąki i ułożyć dorsza w oleju. Gotować, obracając filety raz, aż będą złotobrązowe i ledwo nieprzezroczyste w środku. Małże otworzy się podczas gotowania dorsza; wyłączyć ciepło i niech stoją, dopóki ich potrzebujesz. Odrzuć wszelkie małże, które nie otwierają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pomidory koktajlowe rozsypać na małże i potrząsnąć garnek trochę, aby osiedlić się. Rozrzuć kolendrę na małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Pozostawić mieszaninę na minutę lub dwie, aby ogrzać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Filety rybne osuszyć na papierowych ręcznikach i przenieść do płytkich misek. (Podgrzewanie misek najpierw jest miłym akcentem.) Łyżka niektórych Małży, pomidorów i bulionu wokół każdego fileta i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn