Dorsz Z Porami I Pomidorami
Dorsz z porem i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, dorsza, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Sola z porami i pomidorami, oraz Dorsz Z Porami, Pomidorami I Oliwkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. W naczyniu do pieczenia 9-na-13-cala, wymieszać pory, sok z cytryny, olej, Skórka z cytryny, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć folią i piec, aż pory po prostu zaczną mięknąć, 8 do 10 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.