Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dorsza z pomidorem i pomarańczą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 362 kalorie, 45g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 145 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz filety z dorsza, koperek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Dorsz z pomarańczą i cebulą, Dorsz z koprem włoskim i pomarańczą, oraz Dorsz pieczony z koprem włoskim i pomarańczą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pokrojoną cebulę i smażyć przez 5 protokół, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać oliwki, skórkę pomarańczową, segmenty pomarańczy, pomidory, sól i pieprz. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Skórka Pomarańczowa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
1
Dodaj rybę do patelni. Łyżka sosu nad rybą. Przykryć i gotować przez dodatkowe 7 minut, aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.