Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dorsza z pomidorem i pomarańczą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 362 kalorie, 45g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 145 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz filety z dorsza, koperek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Dorsz z pomarańczą i cebulą, Dorsz z koprem włoskim i pomarańczą, oraz Dorsz pieczony z koprem włoskim i pomarańczą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pokrojoną cebulę i smażyć przez 5 protokół, aż zmiękną.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.