Dorsz z nerkowcami pieczony w foliowych kopertach

Dorsz z nerkowcami pieczony w foliowych kopertach
Dorsz z nerkowcami pieczony w foliowych kopertach to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 40g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, soli, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Koperty Ham' n ' Swiss, Koperty krówki, oraz Koperty z jagnięciną i rozmarynem.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj cztery 12-calowe kwadraty z folii aluminiowej. Lekko olej matowe boki kwadratów folii. Złóż każdy kwadrat na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czerwoną paprykę i gotować, często mieszając, tylko do momentu, gdy zacznie mięknąć, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
4
Dodaj szalotki, imbir, i czosnek, i mieszać, aż czosnek wydziela swój aromat, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
5
Zdjąć z ognia, dodać groszek cukrowy i mieszać tylko do momentu, aż zostaną pokryte olejem. Warzywa lekko doprawić solą i pieprzem (sos sojowy i imbir zapewnią sól i ciepło).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dorsza lekko doprawić solą i pieprzem. Otwórz kwadrat folii i umieść filet na dolnej połowie. Top z jedną czwartą warzyw, 1 łyżka sosu sojowego i 1 łyżka masła, pokroić na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
MasłoMasło
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Posypać jedną czwartą posiekanych nerkowców. Złóż kwadrat, aby zamknąć ryby i warzywa, i mocno zacisnąć krawędzie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
RybyRyby
8
Umieścić na dużej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi rybami, warzywami, sosem sojowym i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut (zakończy to gotowanie ryby).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Aby służyć, umieść opakowanie foliowe na każdym talerzu obiadowym. Pozwól każdemu otworzyć każde opakowanie foliowe, przekłuwając je czubkiem ostrego noża obiadowego. Możesz rozlać Zawartość opakowania na każdy talerz lub zjeść bezpośrednio z folii. Uważaj: uciekająca para może być bardzo gorąca!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn