Dorsz z nerkowcami pieczony w foliowych kopertach
Dorsz z nerkowcami pieczony w foliowych kopertach to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 40g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, soli, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Koperty Ham' n ' Swiss, Koperty krówki, oraz Koperty z jagnięciną i rozmarynem.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj cztery 12-calowe kwadraty z folii aluminiowej. Lekko olej matowe boki kwadratów folii. Złóż każdy kwadrat na pół.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czerwoną paprykę i gotować, często mieszając, tylko do momentu, gdy zacznie mięknąć, o 1 minutę.
Dodaj szalotki, imbir, i czosnek, i mieszać, aż czosnek wydziela swój aromat, o 30 sekund.
Zdjąć z ognia, dodać groszek cukrowy i mieszać tylko do momentu, aż zostaną pokryte olejem. Warzywa lekko doprawić solą i pieprzem (sos sojowy i imbir zapewnią sól i ciepło).
Dorsza lekko doprawić solą i pieprzem. Otwórz kwadrat folii i umieść filet na dolnej połowie. Top z jedną czwartą warzyw, 1 łyżka sosu sojowego i 1 łyżka masła, pokroić na kilka kawałków.
Posypać jedną czwartą posiekanych nerkowców. Złóż kwadrat, aby zamknąć ryby i warzywa, i mocno zacisnąć krawędzie zamknięte.
Umieścić na dużej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi rybami, warzywami, sosem sojowym i masłem.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut (zakończy to gotowanie ryby).
Aby służyć, umieść opakowanie foliowe na każdym talerzu obiadowym. Pozwól każdemu otworzyć każde opakowanie foliowe, przekłuwając je czubkiem ostrego noża obiadowego. Możesz rozlać Zawartość opakowania na każdy talerz lub zjeść bezpośrednio z folii. Uważaj: uciekająca para może być bardzo gorąca!
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.