Dorsz z koprem włoskim, koperkiem i pomidorem

Dorsz z koprem włoskim, koperkiem i pomidorem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 44g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kilka gałązek, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Dorsz Z Koprem Włoskim, Pieczarkami, Pomidorem I Koperkiem, Kremowa zupa pomidorowa z koprem i koperkiem, oraz Koperkowe paszteciki z kurczaka z pomidorowo-koperkowym smakiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ryby opłucz i wyciśnij sok z cytryny. Przyprawiamy rybę odrobiną soli i rezerwą.
Podgrzać duży piec dowód patelni na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, koper włoski i cebulę i doprawić solą.
Podsmażyć koper włoski i cebulę 7 do 8 minut, następnie dodać białe wino i zmniejszyć minutę, a następnie dodać bulion.
Dodać pomidory i doprawić solą i pieprzem. Rybę przełożyć na patelnię i łyżkę soków na dorsza.
Dodaj kilka gałązek koperku do bulionu i ustaw patelnię w gorącym piekarniku, aby gotować. Gotować 12 minut, aż ryba będzie nieprzezroczysta. Aby służyć, ułóż dorsza na talerzu, wierzch z warzywami i posiekanym świeżym koperkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.