Dorsz z karczochami i ciecierzycą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Pip i Debby ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Dorsz z karczochami i ciecierzycą, Komosa ryżowa z karczochami i ciecierzycą, oraz Filet Z Ciecierzycy I Karczochów dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.