Dorsz Solny W Stylu Amalfi (Bacala All ' Amalfitana)
Dorsz solny w stylu Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baccala, cebula, kapary, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa Z Owoców Morza W Stylu Amalfi, Fool ' s Salt - Sel Fou-sól przyprawowa w stylu francuskim, oraz Sałatki Amalfi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku 6 do 8 quart o bokach co najmniej 4 cale, podgrzać olej do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, kapary i płatki chili i gotować 8 do 10 protokół, aż miękkie i światło złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać pomidory, ich soki i białe wino i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Dodać kawałki baccala i dusić 25 protokół, obracając ryby raz bardzo ostrożnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Zdjąć z ognia, posypać natką pietruszki i mięty i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.