Dorsz pieczony z Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Dorsz Pieczony Chili.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. Lekko płaszcz patelni z warzyw gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż filety z dorsza od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
3
Posypać proszkiem chili, oregano i solą. Pieczeń 5 do 7 minut lub do dorsza jest po prostu nieprzezroczyste i płatki podczas badania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4
Tymczasem, roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu. Gotuj, wirując stale, aż masło zacznie brązowieć.
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
8
Słodkie ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub do przetargu widłowego.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.