Dorsz Okruchowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dorsza pokrytego okruchami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 531 kalorii, 40g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, wodę, mieszankę farszu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crumb-Coated Red Snapper, Łosoś Okruchowy, oraz Kurczak Okruchowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć olej, woda i sos sałatkowy mix.
Umieścić mieszankę farszu w innej misce. Filety zanurzyć w sosie sałatkowym, a następnie w farszu.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.