Dorsz gotowany w mleku kokosowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 663 kalorie, 44g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 7,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli, pietruszka liściasta, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki gotowane w mleku kokosowym ze świeżymi ziołami (Yerra Moolee), Krewetki gotowane w mleku kokosowym ze świeżymi ziołami (Yerra Moolee), oraz Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200 degrees.In duża patelnia, stopić jedną łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać szalotki i saute, mieszając, przez około 2-3 protokół do zmiękczenia. Sól i pieprz obie strony filetów z dorsza i umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wino i wodę i kłusować dorsza, aż gotowane, o 7 protokół. Za pomocą dużej szpatułki wyjąć dorsza z bulionu i umieścić w szerokich, płytkich miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić miski z dorszem w piekarniku, aby utrzymać ciepło.Podnieść ogień na bulionie i doprowadzić do wrzenia, aby zmniejszyć o około jedną filiżankę. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej i dodać mleko kokosowe, pozostałe masło, estragon i pietruszka, i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.