Dorsz Gotowany W Mleku Kokosowym

Dorsz gotowany w mleku kokosowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 663 kalorie, 44g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 7,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli, pietruszka liściasta, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki gotowane w mleku kokosowym ze świeżymi ziołami (Yerra Moolee), Krewetki gotowane w mleku kokosowym ze świeżymi ziołami (Yerra Moolee), oraz Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 degrees.In duża patelnia, stopić jedną łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać szalotki i saute, mieszając, przez około 2-3 protokół do zmiękczenia. Sól i pieprz obie strony filetów z dorsza i umieścić na patelni.
Dodać wino i wodę i kłusować dorsza, aż gotowane, o 7 protokół. Za pomocą dużej szpatułki wyjąć dorsza z bulionu i umieścić w szerokich, płytkich miseczkach do zupy.
Umieścić miski z dorszem w piekarniku, aby utrzymać ciepło.Podnieść ogień na bulionie i doprowadzić do wrzenia, aby zmniejszyć o około jedną filiżankę. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej i dodać mleko kokosowe, pozostałe masło, estragon i pietruszka, i wymieszać.
Dodać grzyby i gotować przez około pięć minut, aż grzyby będą miękkie. Wyłącz ogrzewanie.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wyjąć miski z piekarnika. Podzielić świeży szczaw między miski. Bulion z kadzi na rybę i szczaw.
Dekoruj świeżymi liśćmi estragonu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.