Dorsz gotowany na parze z chrupiącymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 251 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką szparagi, paprykę, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dip jogurtowy z chrupiącymi brokułami na parze, Moja Sola na parze i warzywa, oraz Sezam Warzywa Gotowane Na Parze.
Instrukcje
1
W dużym garnku wyposażonym w 2 kosze do układania w stos lub w 2 garnkach, z których każdy wyposażony jest w kosz do gotowania na parze, doprowadzić 1 cal wody do wrzenia. Oderwij cztery 15-calowe arkusze folii. Kopiec jednej czwartej warzyw w środku każdego arkusza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Smażone Krewetki
Słonina Wieprzowa
2
Warzywa posypać ziołami i doprawić solą i pieprzem. Na każdym kopcu warzyw ułożyć filet z dorsza i doprawić solą i pieprzem. Na wierzchu po 1 łyżce wina i 1/2 łyżki masła. Złóż krawędzie folii i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.