Dorsz glazurowany imbirem

Dorsz glazurowany imbirem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Dorsz glazurowany imbirem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, filety z dorsza, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Spray 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania. Obie strony ryby lekko doprawić solą i pieprzem i umieścić w naczyniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn