Dorsz Faszerowany-Oliwkowy

Dorsz Faszerowany-Oliwkowy
Dorsz faszerowany-Oliwkowy wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 4G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 3,06 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś filety z dorsza, oliwki nadziewane czosnkiem, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 74%. Podobne przepisy obejmują Gulasz Z Dorsza, Ciecierzycy I Oliwek, Dorsz w skórce z oliwek i Pesto, oraz Pieczony dorsz z Tapenadą z oliwek i pomidorami.

Instrukcje

1
Umieść filety na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Posyp oregano i solą; na wierzch z cytryną i szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Rozsyp oliwki wokół ryb; dodaj wodę i sok z oliwek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego; delikatnie gotuj pod przykryciem, 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba zacznie łatwo łuszczyć się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Dorsza można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn