Dorsz czarny w pomidorowo-szafranowym gulaszu

Dorsz czarny w pomidorowo-szafranowym gulaszu
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Czarny dorsz w gulaszu pomidorowo-szafranowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka szalotki, gruba sól i pieprz, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gulasz z pomidorów, czarnych oliwek i ciecierzycy ze świeżymi Shiitakes, gulasz z ciecierzycy i szafranu, oraz Gulasz Z Małży Szafranowych.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn